AKTUELNO

Poštujem ga kao reditelja, vrhunski je u tome šta radi. Ali on je mene prozvao, i to zato što sam ga pobedila na terenu - rekla je pevačica.

Stojanka Novaković Stoja jedna je od natraženijih pevačica, a nema žurke koja može da prođe bez njenog hita "Bela Ciganka".

Foto: Printscreen

Neke njene koleginice neće da pevaju ovaj hit na svojim nastupima, ali ni Stoja im ne ostaje dužna.

- Pevam isključivo svoje pesme, ali desi se ponekad da otpevam i tuđu. Uglavnom su to muške pesme, retko kad pevam pesme ženskih izvođača. Ja slušam samo kvalitetne pevače, a to su Zorica Brunclik, Vida Pavlović, Šemsa Suljaković. Volim i klasiku da slušam - rekla je Stoja.

Foto: YouTube screenshot

Ipak, iako je veoma popularna, našla se na meti prozivki reditelja Emira Kusturice, koji je upravo ovu folk pevačicu naveo kao loš primer na estradi.

- Kusturicu poštujem kao reditelja, vrhunski je u tome šta radi. Ali on je mene prozvao, i to zato što sam ga pobedila na terenu. Nastupali smo iste večeri na različitim mestima, negde u Bosni je to bilo. Oboje smo imali koncerte na trgovima. Kada je čuo da je kod mene bilo više ljudi, izjavio je da ja ne treba da pevam na trgovima. Nisam ja kriva što mene ljudi više vole i što sam popularnija od njega - objasnila je folk pevčica.

Foto: Tanjug

Autor: Pink.rs

#Emir Kusturica

#Stojanka Novaković Stoja

'