AKTUELNO

Nakon što ga je bivši košarkaš prozvao na društvenim mrežama, Lepi Mića se oglasio za Pink.rs!

Marko Janjušević Janjuš putem svog storija na društvenoj mreži Instagram udario je na Lepog Miću žestokim provokacijama. Mi smo odmah kontaktirali Miću, kako bismo čuli njegov odgovor na prozivke, pošto je svima poznato da ne koristi socijalne platforme.

- Očito da Janjušević Marko bedevija od 2 i po metra ne može bez mene. Znam da sam mu ja jako inspirativan, ali jedan je Lepi Mića. Neka se ne sekira, dobiće poziv za "Elitu 8", ali moraće da pokaže nešto drugo, osim da j*beme unesrećene devojke, ne bi li bio bitan, a onda ih ostavlja u drugom stanju i kao mala usr*na p*čkica beži od ogovornosti. To je jedan mali ispumpani sprermatozoid koji nema ni stava, a ni karaktera. Nema ni obraza, ni zanimanje, jedno oružje da bi opstao u životu je njegov glibavi, ohrndali i prljavi k*rac. To je sve što je ostalo od nekad perspektivnog košarkaša, a sad okorelog i propalog kockara. U Beogradu ima dva i po miliona sijalica, ali na žalost gospodina Janjuša nijedna nije njegova - govorio je Lepi Mića za naš portal, pa dodao:

Foto: Pink.rs

- Jedino što mu je ostalo da još mesec dana može da koristi plažu u Ulcinju kao smeštaj, da tu prespava, ili kao i uvek iskoristi svoje "prijatelja", pa se možda Samiru svali na grbaču i zaluta u jedan od njegov apartmana. Toliko o tom promašenom životnom slučaju koji je upropastio sve što se upropastiti može. Jedino što može da ga izvadi u životu da ne pije, ne jede i ne spava na recku je Elita. Opet da bi tamo opstao mora da upotrebi svoj glibavi k*rac. Toliko o tom propalom košarkašu, lošem i glibavom čoveku i jednoj sitnoj napaćenoj duši. P. S. Sredi gljivice na nogama i svojim glibavim petama, ipak na moru hodaš bos ili u papučama, pa da ne zaraziš celu plažu u Ulcinju - rekao je Mića za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: Andrea Nikolić