AKTUELNO

Mlađa smatra da je Mina i njega izdala.

Večeras se u spavaćoj sobi povela velika polemika o Mensuru Ajdarpašiću i Mini Vrbaški. Lepi Mića je zamerio Mlađanu jovanoviću da se zbog bliskog odnosa sa Vladimirom Tomovićem previše meša u Mininu i Mensurovu vezu, a Jovanović je pokušao da objasni.

Mene podbada, ne Ninu. Ja nemam komunikaciju sa njim, rekao sam mu da nemam ništa protiv njega. Krenuo je da podbada mene zbog Tomovića - pričao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi da je hteo nekog Tomovićevog, krenuo na Janjuša ili Karića - rekla je Ivana Šopić.
Ti ne znaš šta se dešava mimo stola. Rekao sam i Mini da nemam ništa protiv njih, ali da ću da se distanciram od njih i da neću da ih komentarišem - dodao je Mlađa.
Koliko puta je tvoja Nina tebe izdala? Da li je neko skočio da reaguje? Šta tebe briga šta oni rade? Ti si izdan od strane Nine sto puta, a onda se svi mešate u ovu vezu. Da Mina nije bila u vezi sa Vladom, da je ušla u vezu sa Mensurom, i da je njemu to uradi, kako bi reagovali? Boleo bi vas k*rac - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih je osudio, ali me ne bi zanimala priča - odgovorio je Jovanović.
Mene veza tvoja sa Ninom ne interesuje, rekao sam ti da ne smeš neke stvari da dozvoliš. Ako stigne komentar, ja ću da komentarišem. Najgore je mešati se. Ona zna što je to uradila, on zna što je to uradio - dodao je Mića.
20 puta mi je dolazila da idem do Vladimira. I mene je lagala - pričao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba pojesti dosta soli sa nekim da bi bio prijatelj, a ovde se vi vežete - rekao je pevač.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Nina Babić

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

#mlađa jovanović

'