AKTUELNO

Njih dvoje su sinoć ozvaničili svoju vezu.

Tokom poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi 3" su se dogodile velike turbulencije i potpuno neočekivani preokreti. Jedna od situacija koja je šokirala sve verne gledaoce televizije Pink jeste poljubac koji se sinoć dogodio između Marijane Zonjić i Stefana Kandića Kendija.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su noć proveli u sobi za rehabilitaciju, zagrljeni i pripijeni jedno uz drugo, te su čitave noći razmenjivali poljupce, strasne dodire i nežne reči.

Kako je Kendi od početka "Zadruge 3" bio ludo zaljubljen u Milicu Kemez, koja ga je redovno odbijala, a Marijana je imala romansu sa Radetom Lazićem, koji je nedavno izbačen iz rijalitija, mi smo stupili u kontakt sa Stefanovom porodicom, kako bi nam iskomentarisali minula dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan Kandić, Kendijev otac, na prvi pogled nimalo nije bio oduševljen novim ljubavnim zapletom koji je napravio njegov sin.

Ja o tome ne želim da pričam. On to tako radi, a pravo da vam kažem ja sam bio protiv toga, a to što radi, neka radi. Na ljubav mislim - rekao je Slobodan.

Ipak, on se vrlo brzo predomislio, te je istakao da će svog sina podržati šta god da odluči.

Naravno, i ja moram biti za njega, normalno da ću biti uz svog sina. Znam da je Marijana iz našeg kraja, nadamo se da će biti sve dobro, hvala Bogu - zaključio je Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Marijana Zonjić

#Stefan Kandić

'