AKTUELNO

Njih dvoje sve praznike provode zajedno, a ovog Uskrsa su razmišljali da obnove svoju vezu.

Lepa brazilska manekenka Adrijana Lima i naš bivši košarkaš Marko Jarić i dalje se vole, ali problemi zbog kojih su se razveli sprečavaju ih da se pomire.

Nakon iscrpnog razgovora, doneli su odluku koja je u najboljem interesu ćerkica Valentine (7) i Sijene (4).

Naime, Lima i Jarić su i nakon razvoda koji je okončan u martu prošle godine ostali u prijateljskim odnosima.

Tako je jedna od stvari oko koje su se odmah složili bila da sve praznike provode zajedno sa ćerkama jer je to nešto što prija svima.

Česta viđanja, u opuštenom raspoloženju, dovela su do toga da, nakon uskršnjih praznika koje su proveli zajedno, pomisle da i dalje ima šanse da obnove vezu.

Foto: Beta/AP

- Marko i Adrijana se i dalje vole. Tu je i velika privlačnost, koja nikad nije dovedena u pitanje. Iako su razvedeni, zbog dece se često viđaju, pa je sve to izazvalo novi nalet emocija. Zbog toga je, posle poslednjih praznika, u oboma isplivala želja da se možda pomire - priča odlično obavešten izvor

Bivši supružnici su razgovarali o probuđenim osećanjima, ali su se, nakon iscrpnog razgovora, ipak dogovorili da ostave sve kako jeste.

- Stvar je u tome što su tu, bez obzira na emocije i privlačnost, ostali i dalje problemi zbog kojih su se i razveli. Shvatili su da, čak i da se pomire, i ta nova, tačnije obnovljena veza, imala bi ograničen rok trajanja. Sve bi opet puklo zbog istih razloga. Problem koji je i izazvao rascep je Markova nemogućnost da se pomiri s činjenicom da je Lima jedna od najpoželjnijih žena na svetu, u koju su uprte oči svih muškaraca. Njen posao i činjenica da je uvek u centru pažnje, gde god da se pojavi, oduvek su, pored još par stvari, bili glavni kamen spoticanja između njih dvoje - otkriva izvor.

Foto: Printscreen

Ono što je, na kraju, presudilo da ne krenu put emocija, već da trezveno donesu odluku, bila su deca.

- Devojčice su se navikle na novu situaciju. Znaju da su mama i tata razvedeni, ali s obzirom na to koliko su često zajedno, to im ne predstavlja problem. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Baš zbog toga, Adrijana i Marko su shvatili da bi se pokušajem pomirenja poigrali i sa njihovim osećanjima i da bi ponovni razlaz, ovog puta, možda loše uticao na njih - objašnjava on.

Nakon što su shvatili da razmišljaju na isti način, bivši supružnici su se dogovorili da sve ostane kao i dosad, tako da i dalje nameravaju važne datume da proslavljaju zajedno, sa Valentinom i Sijenom.

Pink.rs

#Adrijana Lima

#Košarkaš

#Manekenka

#Marko Jarić

'