AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Za pevačicu Elmu Sinanović 2019. godina bila je veoma teška i bolna. Ona je pre tri meseca ostala bez supruga Smaila Sinanovića Magija, a tuga i bol i dalje ne jenjavaju.

Foto: Instagram.com/hulijasinanovic

Kako pevačica tvrdi, njen suprug i ona su znali da će ih smrt rastaviti, pošto se on dugo borio sa teškom bolešću, ali je uvek hrabrio da nastavi da se bavi muzikom.

On je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugoj strani - kaže pevačica sa tugom u glasu i dodaje da je rastanak sa mužem nešto što nikada neće preboleti:
Prihvatam činjenicu da njega više nema i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se na to, kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu. On je bio zaista veliki zaštitnik mene i moje ćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19. godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je, tu je, život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma je istakla da joj je puno kolega pružilo podršku, da o novom albumu ne razmišlja, te da joj je najbitnije da njena ćerka Hulija i ona nastave dalje.

Autor: Pink.rs

#Elma Sinanović

'