AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Čuveni Predrag Cune Gojković preminuo je pre dve godine, a iza sebe je ostavio dve ćerke od kojih je jedna dobro poznata javnosti.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U pitanju je Katarina Gojković, glumica koja je rođena u Čikagu, a nakon što je u 33. godini rodila sina, vratila sa zajedno sa njim u Ameriku. Kako je svojevremeno otkrila, dugo joj je trebalo da nađe gospodina pravog. 

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ljubav nije dugo trajala.

- Bojala sam se da ne bude greška. I onda sam se relativno kasno udala u odnosu na prosek moje generacije, sa 33 godine. Dakle, nema pravila. Moja priča ima sada dobar završetak, ali nije imala u početku. Ja sam se udala pa sam se razvela i onda smo Sergej i ja jedno vreme ostali u Americi pa smo se vratili. Sada su stvari došle na svoje i sve može da funkcioniše. Ja sam svoj razvod prošla bolno i teško, iako nije bilo mnogo drame. Mi smo se lepo rastali i dogovorili da nam je Sergej najvažniji u životu i taj dogovor i dalje postoji. Mi se danas možemo nazvati prijateljima. Ne zovu razvod bez razloga "mala smrt". Ali, to prođe - ispričala je Katarina svojevremeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Katarina Gojković

#Predrag Cune Gojković

'