AKTUELNO

Magija u domu popularne pevačice!

Pevačica Seka Aleksić u 2019. godini saznala je da je po drugi put trudna, a u Novoj godini ostvariće se opet u ulozi majke. Poznato je da je Seka dugo želela da dobije prvog sina Jakova, a njena najveća želja će joj se ponovo ostvariti za nekoliko meseci.

U porodičnom domu popularne pevačice uveliko vlada novogodišnja atmosfera, a Seka je uspela da okiti svaki kutak. Tako se može videti bogata i raskošna dekoracija, a glavni akcenat bačen je na veliku jelku na kojoj su pretežno roze i beli nakiti sa plavim i bež zvezdicama.

Foto: Facebook.com/Seka Aleksić

Pevačica je u domu ugostila čak i Deda Mraza, koji je došao u kočijama, što je posebno obradovalo Jakova. Sa Deda Mrazom pozirala je ispred jelke - on ju je jednom rukom držao za stomak, a nema sumnje da će sin koji je na putu presrećnoj Seki biti najlepši poklon u 2020.

Inače, Seka Aleksić svake godine tokom praznika napravi čaroliju u svom domu, a tako je bilo i ovog puta. Nakon dočeka, Seka ispoštuje i svaki običaj koji se vezuje za Božić, praznik koji je najznačijniji za nju.

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

'