AKTUELNO

Od raskošne novogodišnje dekoracije koju smo zatekli u domu Trajkovića zastaje dah!

Jedan od naših najpoznatijih folk pevača Radiša Trajković Đani nedavno se sa suprugom Slađom odselio sa Mirijeva i uselio se u novi luksuzni stan u Beogradu na vodi. Popularni bračni par ugostio je ekipu portala Pink.rs u novom domu, a mi vam donosimo ekskluzivne fotografije njihovog ljubavnog gnezda koje ostavlja bez daha.

Đani i Slađa nisu žalili para kada su svoju novu luks gajbu uređivali, a kako nam je folker otkrio, za uređenje enterijera bila je zadužena njegova supruga, budući da je on previše zauzet poslovnim obavezama.

Foto: Pink.rs

- Za sve je bila zadužena Slađa, a i da sam hteo da pomognem prosto nisam mogao od posla. Ja sam glavni za finansije a Slađa za sređivanje, nije se mnogo namučlila pošto je imala i pomoć stručnih ljudi koji se bave time. Ona je samo izrazila želju šta i kako hoće da skocka - kaže nam Đani na početku razgovora, dok se njegova supruga smeška i klima glavom.

Foto: Pink.rs

Kako Đani kaže, za kompletnu novogodišnju dekoraciju u njihovom domu bila su zadužene Slađa, kao i njihovu ćerka Sofija, koja se najviše raduje praznicima.

- Naravno da nisam ja kitio ovu našu lepu jelku, jer nisam bio kući, za to je moja Slađa zadužena, a i tu je i naša ćerka Sofija da pripomogne mami, ipak se ona najviše raduje praznicima - kaže folker, a na pitanje kakvim poklonom će iznenaditi Slađu za Novu godinu kaže:

Foto: Pink.rs

- Slađa ima sve... Ja sam joj toliko poklona kupio za nerednih 10 Novih godina. (osmeh) Šalim se malo, kupiću joj nešto lepo - rekao nam je Đani, a na pitanje da li bračnom paru nedostaje stari komšiluk, Slađa i Đani kažu:

Foto: Pink.rs

- Naravno da nam nedostaju komšije sa Mirijeva, ipak smo dugo živeli gore i imali dosta dragih ljudi, ali znate onu staru: ''Čovek se brzo navikne na bolje''.

Šuškalo se da se Đani pre nekoliko dana sa jedne privatne proslave u Berlinu kući vratio punih džepova. Nagađalo se da je popularni folker za samo jednu noć postao bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra, pa smo ga pitali na šta će prvo potrošiti novac u 2020. godini, budući da je za njega 2019. i te kako bila berićetna.

- Nije baš tako... Nisam ja sam bio na tom veselju, bilo je dosta nas koji smo delili pare. Kupiću kućnom ljubimcu kućicu za početak - kaže Đani kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

Budući da Slađa i Đani imaju dva naslednika Miloša i Marka, interesovalo nas je da li se na njihovom spisku želja za 2020. godinu nalazi i unuče.

- Naravno, to je naša želja... Voleli bismo, sve je moguće... Stariji sin je jako zaljubljen i nikad se ne zna... Mi bismo bili presrećni, ali još je mlad, a ako se desi tu smo za sve i bićemo jako srećni - istakli su Trajkovići, a Đanija smo pitali šta planira da uradi u narednoj godini, što nije stigao u 2020.

- Imam u planu da završim album. Imam jako dobre pesme! Nije da se hvalim, ali su baš dobre, čućete. Sve je spremno... S obzirom na to da nisam stigao od posla da odmorim i da uđem u studio, nadam se da ću to uspeti u 2020. godini.

Foto: Pink.rs

Đani za svoju porodicu u 2020. ima samo najlepše želje, a ne može da sakrije da jedva čeka da postane deda.

- Slađi bih poželeo prvenstveno puno zdravlja, kao i svojoj deci i svima. Mojoj Slađi bih poželeo i unuče u sledećoj godini - ističe folker kroz osmeh, a na pitanje kom kolegi sa estrade će u ponoć prvo čestitati Novu godinu kaže:

- Ako budem u mogućnosti, čestitaću. Ima ih dosta s obzirom na to da je tesko dobiti nekog baš u ponoć, ja ću sutradan svima natenane poželeti sve najlepše, kao i vama. Svim mojim fanovima i moja dobra stara familijo, srećna Nova godina, puno zdravlja i da budete svi veseli i zdravi - poručio je Đani za kraj našeg razgovora.

Autor: M.K.

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković

'