AKTUELNO

Kod njih se slavi za sve pare! Pogledajte kadrove od kojih zastaje dah!

Poznato je da naši ljudi u dijaspori ne štede kada su u pitanju njihove privatne proslave, a definitivno bez konkurencije jesu Vlasi u Nemačkoj, koji na svoja gala slavlja troše prava bogatstva! Tako je bilo i na jednom krštenju ove nedelje, na kojem je prisustvovala naša novinarka i reporterka “PremijereKsenija Davidović – na gala feštu porodice Radosavljević u Nemačkoj, koji su krstili četvoro dece, utrošeno je neverovatnih 70.000 evra, a da domaćini nisu štedeli govori i činjenica da su za veselje angažovali, između ostalih, popularne pevače Radišu Trajkovića Đanija, Janu Todorović i Uroša Živovića, koje su evrima kitili na svakih pet minuta!

Foto: Pink.rs

Inače, za ovakva veselja se u proseku izdvoji od 40.000 do 70.000 evra, a muzičari nekada dobiju bakšiš od preko 30.000 evra, koji kasnije ravnomerno dele, a na ovom privatnom veselju harmonikaš Borko Radivojević oduševio je sve, a u prilog tome govori i činjenica da je dobio ogroman bakšiš. O tome se šuškalo i ranije, međutim sada je prvi put jedna televizijska ekipa bila na mestu događaja. O Radosavljevićima, njihovom slavlju i svim pikantnim detaljima s proslave vredne 70.000 evra svedoči naša novinarka Ksenija Davidović.

Foto: Pink.rs

- Ekipa “Premijere” je od avgusta u potrazi za porodicom koja bi poželela da nas ugosti na svom slavlju. Sa Radosavljevićima smo u pregovorima od oktobra, a oni su od samog starta bili radi da nas ugoste na krštenju svoje četvoro dece – počinje priču Ksenija, i otkriva svoje prve impresije pri dolasku u Berlin.

- Stvarno su nas srdačno dočekali u svom domu koji je raskošan kao na filmovima! Sve sija i puca od luksuza, a pogotovo u ovo doba godine, kada su aktuelni praznici… Čula sam čak da su za novogodišnju dekoraciju kuće angažovali dekoratera.

Foto: Pink.rs

Dan kasnije usledilo je krštenje četvoro naslednika Radosavljevića, koji su za ovaj poseban dan odrešili kesu kao niko do sada.

Foto: Pink.rs

- Odmah se videlo da su dosta uložili u dekoraciju sale– svuda su bili ogromni baloni s imenima dece, svaki sto je bio posebno dekorisan, a naravno svima je privukao pažnju i nezaobilazni slatki sto, gde je bilo pregršt najrazličitijih đakonija… Od hrane nema šta nije bilo – od pečenog vola do čak morskih plodova! Kako su mi domaćini rekli, oni su upriličili veselje za najuži krug ljudi, a ukupno je bilo čak oko 400 zvanica! Nije se štedelo ni na izvođačima – pevalo je čak šestoro pevača koje su sve vreme kitilievrima… Čini mi se da je u jednom trenuku Đani u rukama imao više od 15.000 evra, koje su mu dali za samo jednu pesmu – kaže Ksenija i dodaje da će gledaoci Pinka ovu nesvakidašnju reportažu u celosti moći da pogledaju već u nedelju, u novom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Jana Todorović

#Radiša Trajković Đani

#porodica Radosavljević

#slavlje

'