AKTUELNO

Nikada marketing nisam pravila na tuđe ime i uz pomoć nekog - ističe pevačica.

Kada pogleda iza sebe, Maja Berović i te kako ima razloga da bude zadovoljna, a samim tim i srećna. Godinama unazad je polako, stepenik po stepenik išla ka vrhu, da bi sada mogla da kaže kako je uspela u svojoj misiji i pored toga što je među najpopularnijim pevačicama na našoj estradi, ona je i među najzaposlenijima, ako ne i pevačica koja najviše radi na estradi.

Foto: Instagram

- Ponosna sam na sve što sam postigla. Nisam nikog oštetila ili ''nagazila'' kako bi sebe izdigla. Nikada marketing nisam pravila na tuđe ime i uz pomoć nekog, u to vreme kada sam počinjala, popularnijeg pevača, čime je moj uspeh čist i bez ijednog napravljenog skandala - kaže ponosno Maja.

Zanimljivo je da je Maja uz sve nabrojano, uspela da ostane čvrsto na zemlji, jer je uspeh i popularnost nisu poneli, a uz sve to je uspela da ostane i u srećnoj vezi sve ove godine, koju je prošle godine krunisala brakom.

Foto: Instagram

- Alen je čovek koji je bio uz mene od samog početka moje karijere. Neko ko je mogao da me posavetuje u mnogim stvarima i situacijama, jer je on imao izgrađen biznis i znao je kako treba, bez obzira to se naše karijere ni u čemu nepodudaraju. Nekada mislim da bih u nekim momentima možda i odustala, da on nije bio tu i da mi nije dao vetar u leđa kada je bilo teško. Zahvalna sam Bogu što pored sebe imam takvu osobu, koja me voli, poštuje i podržava, kao i ja njega - kaže Maja za kraj našeg razgovora.

Autor: Pink.rs

#Maja Berović

'