AKTUELNO

Ja nikada u životu nisam maštala o materijalnim stvarima i možda mi je Bog i dao sve te stvari zbog toga što ih nikada nisam priželjkivala niti gledala ljude kroz materijalno - istakla je Berovićeva.

Pevačica Maja Berović žari i pali širom regiona, a gde god se pojavi ulice tog grada naprosto budu blokirane satima.

Otuda i ne čudi što je pevačicin bankovni račun sve veći, a samim tim se pojavila i priča o tome da je vlasnica hita "Pravo vreme" pazarila na jahti na kojoj se fotografisala ovog leta.

PROČITAJTE JOŠ: DOBILA NAPAD USRED VOŽNJE! Marina Visković se oduzela za volanom, a evo zbog čega! DRAMA U AMERICI

- Ovo leto provodim radno. Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, ali kad dođe vreme za odmor ja ću ga iskoristiti. U Hrvatskoj sam našla malo vremena za sebe i bilo mi je sjajno. Iskoristili smo priliku da budemo na plaži. Suprug Alen i ja smo uživali. Nije tačno da imam brod i jahtu, nemam ništa od toga. Imam samo auto. Ja sam siromašna - izjavila je Maja Berović.

View this post on Instagram

🐳🐳🐳

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

- Ja nikada u životu nisam maštala o materijalnim stvarima i možda mi je Bog i dao sve te stvari zbog toga što ih nikada nisam priželjkivala niti gledala ljude kroz materijalno - istakla je Berovićeva, pa zaključila:

- Ja sam letnje dete i obožavam more i tu morsku atmosferu, a pošto kod nas leto kratko traje, ne isplati se kupovati kuću na moru.

Autor: Pink.rs

#Maja Berović

'