AKTUELNO

Nije im bilo svejedno zbog kritike!

Voditelj Milan Milošević ušao je ove noći na imanje kako bi ukućanima čitao pitanja gledalaca, ali pre toga Milošević je pročitao pismo Velikog šefa koji je ukućanima poručio da su se neprimereno ponašali tokom današnjeg fotografisanja, kao i da je zbog neuspeha u fabrici, ona zatvorena od sada. Nakon čitanja pisma zadrugari su se pokajali i počeli da se izvinjavaju Velikom šefu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, ponašanje pojedinaca kada ste večeras dobili zadatak nismo doživeli niti videli nikada za sve tri sezone Zadruge. Ne znamo šta nije jasno u zadatku koji je bio lep. Pojedinici su se poneli kao da trebaju da kopaju jamu, a ne da se lepo obuku. Organizovali smo ovo slikanje, jer smo mislili da će vam pričiniti zadovoljstvo. Pojedinici su pokazali i nepoštovanje. Zaista nismo znali da je potrebno da svakome od vas pošaljemo molbu ili da vas pitamo kako i kada da organizujemo slikanje. Ovoga puta bićete kažnjeni smanjenjem budžeta od 1000 dinara. Pokazali ste nepoštovanje - pisalo je u prvom delu pisma.
Osim ovoga radnici farbike nisu odradili posao kako treba, ali smo ipak odlučili da dobijete po 800 dinara. Sutra više nećete imati prilike da zaradite više novca, jer neki od vas očigledno nisu sposobni da obave zadatke Velikog šefa. Odlučili smo da zatvorimo farbiku, što znači da sutra nećete imati priliku da zaradite novac. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazao sam se kao nekulturan zadrugar ovde, nisam znao da je to slikanje zadatak. Izvinjavam se Velikom šefu i svima koji su gledali neke scene što sam pravio - rekao je Stefan Karić.
Ja takođe želim da se izvinim Velikom šefu zbog nedoličnog ponašanja kod hotela, više neće da se ponovi - izjavila je Miljana.
Izvinjavam se Velikom šefu. Tokom slikanja smo se posvađali Tara i ja. Eto, izvinjavam se zadrugarima u moje ime što smo izgubili nedeljni budžet - pričao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'