AKTUELNO

Ne predaje se.

Regionalna muzička zvezda Severina Kojić trenutno je na svojoj turneji "The Magic Tour", tokom koje organizuje sjajne koncerte po gradovima u regionu.

Međutim, Severina je nedavno doživela veliku neprijatnost, kada joj je odlukom suda oduzeto starateljstvo nad sinom, koji će od sada živeti sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Foto: Beta, Promo

Pevačica je najavila da će pokrenuti tužbu protiv ove odluke suda, a sada je još jednom pokazala da ne odustaje od svoje borbe. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila snimak sa koncerta i uz to poslala moćnu poruku svima.

Budite mi dobro, budite mi veselo... Budite dobro i kad mislite da vam nije dobro... Jer to sve što mislite, ništa ne postoji... Postoji samo ono što je u srcu... Ono što je u našim glavama, toliko nas opterećuje... Želim vam da što manje znate, da nemate pojma... I onda da budete samo srećni... Da budete zdravi... Nemojte puno misliti... Što manje znate, bolje vam je... Laku noć, Split, Beograd, Zagreb, Ljubljana... Volim vas - napisala je Severina uz snimak sa koncerta.

Autor: R.L.

#Severina Kojić

'