AKTUELNO

Ovo je morala da kaže.

Čitav region potresla je vest da je muzičkoj zvezdi Severini Kojić pre nekoliko dana sudskom odlukom oduzeto dete, nad kojim će od sada starateljstvo imati njen bivši suprug Milan Popović.

Foto: Pink.rs, Kobra

Mnoge javne ličnosti podržale su Severinu, te su joj poručile da bude jaka i da nastavi da se bori za svoje dete, a sada je pevačica odlučila da se svima njima obrati putem svog Instagram profila.

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora i hvala Bosni i Hercegovini i svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome... Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji. Vidimo se večeras. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav - napisla je pevačica.
View this post on Instagram

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas ❤️ I molim vas, večeras samo veselje i ljubav... #theshowmustgoon #magictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina će sina sada, po odluci suda, viđati dva puta nedeljno i svakog dugog vikenda, dok će ostatak vremena pevačicin naslednik provoditi sa svojim ocem.

Autor: R.L.

#Severina Kojić

'