AKTUELNO

Nasilje je, nažalost, ponovo aktuelna tema, pa je i svoje iskustvo rešila da podeli i poznata glumica.

Već više od nedelju dana domaća javnost bruji o skandalu čiji su glavni akteri bivša košarkašica Milica Dabović i njen doskorašnji emotivni partner Šime Šiklić Simon. O detaljima iz njihovog fizičkog sukoba putem medija informisala se i glumica Lidija Vukićević, ali nema dovoljno informacija kako bi dala svoj sud.

Foto: TvPink Printscreen

– Kada čitam novine, ne mogu ništa da mislim, jer ne znam koliko je to istina. Da me ne shvatite pogrešno, naravno da sam protiv zlostavljanja bilo kakve vrste. Ja se nikada ne stavljam u ulogu sudije. Prosto treba čuti i jednu i drugu stranu. Novine slabo čitam, pročitam samo naslove. Naslov nije dovoljan za neki moj komentar. Uvek glasam za ljubav i meni može da bude žao što je neka ljubav uvenula, ugasila se. Toliko mogu da kažem – rekla je glumica, a onda je odgovorila na pitanje da li je ona sama nekada bila žrtva fizičkog nasilja.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Verujte da bi taj neko trpeo nasilje od mene, pre nego ja od njega. Sto posto. Ja sam veoma ratoborna, trenirala sam karate i tako dobro znam da se bijem. Meni je to strašno. Mene moj otac nikada nije udario, a bio je veliki autoritet. Znači, da me neki drugi muškarac udari, ja mislim da bih mu glavu… - nije glumica dovršila svoju misao.

Ipak, jedno je sigurno - ona ne bi dozvolila da bilo koji muškarac ugrožava njenu sigurnost, a ukoliko bi do toga došlo, znala bi kako da se odbrani.

Pink.rs

#Lidija Vukićević

#Nasilje

#glumica

'