AKTUELNO

Sve ovo što se desilo mu je teško palo!

Prošle subote javnost je potresla vest da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, nakon kraće svađe zbog poruka koje je ona našla u njegovom telefonu. Njemu je propisana zabrana prilaska pevačici u trajanju od 30 dana, a od tada do sad na površinu si isplivali razni detalji. Lazukić sada tvrdi da je sve što je Nataša ispričala laž, a kako će se odvijati ova priča, videćemo.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je sigurno je da ni porodicama Bekvalac i Lazukić nije lako, a Natašin otac Dragoljub veoma teško podnosi sve što se desilo:

- Mogu da vam kažem da sam ovakav bol doživeo samo one godine kada je Danilo nastradao i kada sam je gledao ovako tužnu i skrhanu. Moje dete iz nekog razloga ima ovako težak put i život. Ne mogu da vam opišem bol i tugu koju za nju osećam. Ispod svakog nivoa mi je da pričam o čoveku koji pominje renoviranje i ulaganja u braku. I to ženi koja mu je rodila bebu pre samo 40 dana. I uopšte pominjanje novca u Natašinom slučaju. Da nije tužno, bilo bi smešno. Moje dete je rođeno u dobrostojećoj porodici. Ja sam sportski radnik, a moja žena učiteljica, i kao takvi mogli smo našim ćerkama da obezbedimo sve što im je u životu potrebno. Još kao devetogodišnje dete, bila je doslovno zaposlena na televiziji, a od svoje 19. je potpuno nezavisna mlada žena, koja je, odgovorno tvrdim, u životu stekla sve sama svojim radom kroz veoma uspešnu muzičku karijeru. I pored toga, novac joj nikada nije bio važan, uvek je slepo letela za ljubavlju. Toliko slepo da je sada gledam u modricama - kaže Natašin otac.

Njegova supruga je otkrila da nikad nije imala lepo mišljenje o Lazukiću, a Dragoljub se slaže:

Osećao sam sve što se sada desilo, ali kada sam video Natašu kako u svog supruga gleda kao u boga, nije se moglo uticati, niti reći bilo šta od onoga što smo želeli. Između toga da razgovaram sa svojom ćerkom i ne gubim kontakt i toga da joj kažem istinu o njemu izabrao sam ovo prvo. Pitao bih Luku: "Kako bi se ti osećao da je tvojoj ćerki neko uradio ovo što si ti uradio mojoj Nataši? Kako bi se osećao, Luka Lazukiću?" - ogorčen je i tužan Natašin otac.

Foto: Beta, E-Stock, Tanjug

Autor: Pink.rs

#Dragoljub Bekvalac

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'