AKTUELNO

Najbolja zabava očekuje vas i ovog utorka uživo od 23 časa u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji „Ami GShow“.

Ognjen Amidžić okupio je veoma zanimljive goste – voditeljke TV Pink Dušicu Spasić, Dušicu Jakovljević i Sanju Marinković, glumicu i voditeljku Marijanu Mićić, kao i pevače Anu Bebić i frontmena „OK benda“ Gorana Gluhakovića.

Od početka ove televizijske sezone, Dušica Spasić postala je deo tima TV Pink. Njena dnevna kolažna emisija „24 časa“ za kratko vreme postala je veoma gledana. Kroz svoju autorsku emisiju, Dušica se bavi aktuelnim temama, pričama iz Beograda i čitave Srbije, a razgovara kako sa stručnim sagovornicima,tako i sa običnim ljudima koji imaju zanimljive životne priče. Dušici će ovo biti prvo gostovanje u emisiji„Ami G Show“, a da li će Ognjen biti blag prema njoj, saznaćete već ovog utorka.

Foto: Pink.rs/M. Đurović

- Prvi put sam kod Ognjena u emiisji, nadam se da ću preživeti „Ami G Show“. Gledamo se sutra –rekla je Dušica.

Dušici Jakovljević ovo neće biti prvo gostovanje u emisiji „Ami G Show“ – voditeljka „Zadruge“ je do sada imala priliku da se nađe u vrućoj stolici kod Ognjena i odgovara na sva škakljiva pitanja. Sa kakvim izazovima se sve susrela kao voditeljka najgledanijeg rijaliti programa, ali i o privatnom životu, Dušica će govoriti upravo u emisiji „Ami G Show“.

Ovonedeljni gost biće i voditeljka emisije „Magazin In“, Sanja Marinković, koja će po prvi put potpuno iskreno govoriti o profesionalnom, ali i privatnom životu. Koliko je truda i rada potrebno da bi jedna emisija trajala gotovo dve decenije i koliko je to uticalo na njen porodični život, Sanja otkriva upravo kod Ognjena. Međutim, Sanja više strahuje od Ognjenovih izazova, nego od škakljivih pitanja.

- Ognjene, ako budem morala sutra da igram, jedem neke gadosti ili da reklamiram neku ludost, nadrljaćeš samo da znaš – rekla je Sanja.

Foto: Jelena Simonović

Pevačica Ana Bebić kod Ognjena dolazi sa jednom velikom ekskluzivom, a o čemu se radi, saznaćete ako ostanete uz „Ami G Show“. Amidžić će ovog utorka ugostiti i jednu od naših najpopularnijih glumica ivoditeljku „Pinkovih zvezdica“ Marijanu Mićić, sa kojom će razgovarati o najrazličitijim temama, kako izposlovnog, tako i iz privatnog života.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

„Ok bend“ slavi 20 godina karijere velikim koncertom pod nazivom „A u međuvremenu“, koji je zakaza nza 28. decembar u centru „Sava“. Tim povodom, Ognjen će ugostiti frontmena Gorana Gluhakovića, kojiće najaviti proslavu veoma značajnog jubileja i koncerta pred beogradskom publikom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Očekuju vas brojni izazovi i najluđe igrice, zato ne propustite novo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 10. decembra uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Dušica Jakovljević

#Dušica Spasić

#Goran Gluhaković

#Marijana Mićić

#Ognjen Amidžić

#Sanja Marinković

'