AKTUELNO

Žestoka svađa bivšeg ljubavnog para.

Još jedna žustra rasprava nastala je prethodne noći između Lune Đogani i Slobodana Radanovića za vreme pitanja novinara. Blogerka je otvoreno pokazivale negodovanje na svaku Slobinu izjavu, a onda su se suočili argumentima.

Da li postoji šansa da daš još jednu priliku vašoj vezi i da se pomirite - bilo je pitanje novinara koje je pokrenulo novu svađu.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, sve manje i manje. Vidim kako on svakih pet minuta menja stavove. Sve je sjajno, harmonija vlada, opet sve ide po Luni, onda dođe u pab i govori nešto treće. Meni je stvarno mnogo teško, ja se nikad u životu nisam ovako osećala, kao da sam luda. Idem kao budala neka, sama sa sobom, ja sam se totalno izgubila. Ne mogu da verujem da se onakva ljubav promeni i da sad postanemo dva čoveka, koja tako pričaju. On nije prstom mrdnuo kada sam ja raskinula sa njim, kada sam razdvojila krevete, kada sam otišla u pab, on nije ništa uradio da ja vidim da je njemu stvarno stalo da to ne uradim. Ja bih kopala rukama i nogama, pravdala se, samo da ga vratim, ako toliko želim da budem sa njim - rekla je Luna.

Za vreme blogerkinog izlaganja, Radanović se ubacivao kratkim komentarima, a negativne vibracije među njima osećale su se u vazduhu.

Foto: TvPink Printscreen

On kada nešto uradi za nekoga, pa kada to nestane, prebacuje, voli da govori ja sam ovo uradio, ja sam imao tolerancije, ja ovo, ja ono. Mogu ljudi da kažu da li sam ja bila tolerantna, s obzirom na to da mu je žena tu. Nikad se nisam postavila kao njegova ljubavnica, već sam bila objektivna. Govorila sam mu da ne treba da viče na nju (Kristinu), da je ne psuje, da priča lepo sa njom. Nikada se nisam postavila kao neka suparnica, da se mi takmičimo. Rekla sam mu i da, kada bih videla da ona želi da bude sa njim, ja bih se povukla - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA MACU DOVELA DO LUDILA! Izbacila Diskreciju iz takta, a ona joj opasno zapretila: BOLJE NEMOJ DA IDEŠ U SALON, POLIVAĆU TE VODOM KAD SE VRATIŠ! (VIDEO)

Sloba je naveo da ga je Luna više puta povredila svojim nepromišljenim izjavama i da stalno sebi nabija neosnovanu tenziju jer misli da će se on pomiriti sa svojom suprugom, Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je takođe naglasio da joj je više puta nakon poslednje svađe, koja je nastala zbog proslave Kijine i njegove godišnjice braka, prilazio da razgovaraju, ali da Luna nije prihvatala normalnu komunikaciju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'