AKTUELNO

Denser je priznao da je u rijaliti ušao zbog novca jer nije želeo da zavisi od ćerke.

Stanari Bele kuće su se okupili za stolom kako bi emisija ,,Trenutak istine" mogla da bude uspešno realizovana. Naredno pitanje je napravilo pravu pometnju kada je Ermina Pašović priznala da je bila blagonaklona prema Gagiju Đoganiju iz sažaljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti iz sažaljenja prema Gagiju bila blagonaklona prema njemu? - glasilo je 14 pitanje za Erminu Pašović, a ona je dala potvrdan odgovor, a poligraf je pokazao da ona govori istinu.
On je meni pričao da ga je Anabela maltretirala, kako su mu sve uzeli, da mu je uzela stan, kako mu Đole ništa nije pomogao. On je meni rekao: "Ja sam njemu davao novac kad je on bio na dnu, a on je mene sada ostavio na cedilu." Bilo je situacija da nije imao novca da plati. Ja nisam želela da mu okrenem leđa u trenutku kada su mu svi okrenuli leđa. On je sebe predstavio kao žrtvu. Ja sam se ponašala tako prema njemu jer sam ga žalila - ispirčala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Luna rekla kada smo bili zajedno da je Gagi ušao u rijaliti zbog novca. Luna je rekla da Gagi ne želi da dobija novac od nje i da nema novca, jer nigde ne nastupa. On više ne želi da zavisi od mene. Konstantno pomaže Gagiju. Gagi ne želi da zavisi od ćerke koja ima 22 godine - ispričao je Čolak, a Gagi je potvrdio Banetovu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'