AKTUELNO

Nije želeo više da krije ovo!

Milionski auditorijum imao je priliku da vidi i čuje Erminu Pašović koja je otvoreno govorila o porodičnim problemima Gagija Đoganija, a to je naišlo na veliku osudu, jer njegovi najbliži nisu učesnici rijalitija.

Tom prilikom ju je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" zamolio da otkrije na osnovu čega ona poseduje mnoštvo informacija o porodici Đogani, što je ona odbijala da ispriča.

Ne bih više da spominjem ljude iz spoljnog sveta, pa ni Anabelu - rekla je kratko Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo samo površno pričali o Anabeli, Luni...ništa posebno. Ne kažem da nisam pričao, nisam joj sve govorio - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde ništa ne mogu da dokažem! Zbog toga sam nemoćna ovde. Mene je Đedović ispitivao, ja sam konstantno govorila da neću da komentarišem! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve te razgovore obavljala sa Markom Đedovićem, on je skupio hrabrosti pa je preneo samo pojedine detalje na tu temu, a koja je svima već bila poznata.

Kad sam ja pitao Erminu kako može da sluša neke stvari, a da ne reaguje, a rekla je da može da ga ukanali. Ja sam pitao da li se radi o Anabeli, a ona je rekla da je reč o Mileni i da je to Gagijeva bivša. Rekla je da je Luna bila razočarana u Gagija. To mi je bilo sumnjivo. Pre toga mi je pričala da je Milena navukla Gagija na narkotike - rekao je Đedović

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'