AKTUELNO

Nađine reči su je isprovocirale.

U Beloj kući se mnogo polemisalo o odnosu aktuelnih zadrugara Gagija Đoganija i Ermine Pašović. Naime, Ermina je izjavila da je finansirala Gagija, koji, prema njenim rečima, nije imao ni za osnovne namirnice. Zbog toga je za naš portal odlučila da se oglasi i Gagijeva sestra Nađa, koja je demantovala Pašovićevu, ali je tom prilikom izrekla pojedine informacije koje su isprovocirale Gagijevu bivšu suprugu, pevačicu Anabelu Atijas.

Foto: Pink.rs

Nađa je izjavila da je Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2" kupila automobil svom ocu jer je "Škodu" koju je dobila kao drugoplasirana učesnica prve sezone ovog rijalitija poklonila svom očuhu, Anabelinom tadašnjem suprugu, Andreju Atijasu.

On je otac, svaki roditelj svom detetu daje novac. I da joj je platio (operaciju grudi), ja ne vidim ništa ružno i loše u tome. Meni je moj otac davao, i njemu je davao. Saška i Đedović njemu kažu: "Kako Gagi nije imao auto". On je imao auto, ali mu je Luna rekla: "Tata, prodaj taj auto, ja želim da ti imaš bolji". Ona je poklonila svom očuhu "Škodu", pa se osećala bezveze da njen tata vozi "Opela", nebitno. Luna mu je rekla: "Ne želim da te vidim u tom autu, hoću da i ti imaš nov. Neću da Andrej sad vozi ovaj auto, a ti taj. Hoću da se osećam lepo, imam". Tako da, čim je potpisala ugovor za "Zadrugu 2", prvo što je uradila kupila je Gagiju auto. On nije želeo to, ali je ona insistirala - rekla je Nađa za naš portal.

Anabelu je očigledno ova Nađina izjava veoma pogodila i isprovocirala, pa je odlučila da je demantuje putem svog Instagram profila.

Foto: Andrej Nihil

Imam užasnu potrebu da po prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke, strina, strica, brata i tako dalje, da je Luna išta poklonila mom bivšem suprugu ili meni. Andrej je uredno kupio i platio svoj auto, a ja nikada u životu nisam dobila, čak sam i dala. I to sam baš dala! Tu istinu Luna zna odlično. Što se mene tiče, meni je dovoljno, ali ne bih grešila dušu o neke ljude koji su samo pomagali, nikada, ali nikada uzimali. Unapred se izvinjavam svima koji se ožaloste kao što sam ja žalosna slušajući već dve i po godine kako sam nekom nešto uzela - napisala je Anabela.

Foto: Instagram.com/anabelci

Da li je ovo početak novog rata u porodici pobednice "Zadruge 2" ostaje da saznamo.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'