AKTUELNO

Teško su joj pale Gagijeve reči.

Nakon što je Gagi Đogani dao intervju za Pink.rs u kom je komentarisao zadrugarku Marijanu Zonjić koja je bila u vezi sa njegovim bratancem Adamom Đoganijem, za naš portal oglasila se i porodica Zonjić.

Foto: E-stock

Gagi je za Marijnu izjavio kako je ona katastrofa i haos, kao i da je u stanju da se kači na ljude i priče, a zatim je dodao da je i do pre znao na nju. Đogani je izjavio i da mu se Zonjićeva nikada nije sviđala, kao i da nje u "Zadruzi" nema nigde.

Foto: Rijaliti Zadruga

Majka Marijane Zonjić, Dejana bila je veoma pogođena zbog onoga što je Gagi izjavio, a sve vreme tokom razgovora sa nama bila je na ivici suza. Dejana je želela ovim putem javno da se obrati ocu Lune Đogani.

Meni je dosta više laži i napda na moje dete! Zašto je čovek ćutao onda kada se moj suprug javio u program? Gagi je tada rekao da Marijanu ne poznaje lično. Ona je bila sa njim u Makedoniji, da pevaju. Žašto čovek nije tada to rekao, nego sada laje mom detetu iza leđa. A njegova deca se ne kače na druge? Pa Luna se prva kačila na Subotiće, a sada to govori za Marijanu. Zašto je napadaju? Samo želim da poreknem ovog Gagija Đoganija - govori nam Dejana.

Foto: Privatna arhiva

Moja ćerka nije katastrofa! Ne kači se na druge! Ne zanima me to što Gagi priča, a sve to što je on pričao, ćemo da vidimo šta je i kako bilo kada Marijana izađe - dodaje majka Marijane Zonjić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom pitanja gledalaca koja su bila u noći sa srede na četvrtak, govorilo se i o odnosu Marijane Zonjić i pevača Ace Lukasa koji je ovoj ukućanki pomagao kada joj je bila potreba njegova pomoć. Dejana nam je u nastavku razgovora rekla i kakav su odnos imali njena ćerka i folk pevač.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O čemu mi ovde pričamo? Aca Lukas je bi tu uz Marijanu uvek, ali samo kao prijatelj da je savetuje oko pesama i pomagao joj hiljadu puta, ali ponavljam kao prijatelj! To je Savo Perović nešto pričao... Ne zanimaju me ni Savo, ni Blodni, ali jednostavno Marijani je najiskreniji prijatelj bio Aca Lukas - priča Dejana.

PROČITAJTE: ONA JE KATASTROFA, KAČI SE ZA SVAKOGA! Gagi Đogani PRIZNAO šta misli o Zerini nakon svađe sa Lunom, a onda NAGRDIO Marijanu Zonjić! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Aca Lukas

#Gagi Đogani

#Marijana Zonjić

'