AKTUELNO

Novopečena pevačica se pukom srećom spasila sigurne smrti.

Učenica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić tek pre nekoliko dana izašla je iz bolnice u kojoj je provela oko dva meseca i imala tri ozbiljne operacije. Tek što se vratila u stan na Dedinju i izašla iz bolničke postelje zadesila ju je još jedna jeziva scena iz koje je malo falilo da izađe - poražena.

Foto: Privatna arhiva

Tamari je u sobi dok je spavala čvrstim snom eksplodirala bočica sa suzavcem, a ona se jedva spasila od sigurne smrti trovanjem.

Dok je Tamara spavala čvrstim snom izmučena od silnih intervencija koje je imala u poslednje vreme, u njenom stanu je eksplodirala bočica sa suzavcem koja je već neko vreme stajala na njenoj polici sa parfemima. Ni ona sama ne zna šta je moglo da izazove eksploziju. Sreća u nesreći je to što je tog jutra došla njena spremačica i uspela nekako da je probudi. Tamara u tom trenutku nije znala šta ju je snašlo, oči su je pekle kada se probudila, a onda je počela neprestano da kašlje i da se guši što je veoma uplašilo spremačicu. Ona ju je odmah izvela na vazduh, a Tamara je, kada je došla sebi, odmah pozvala svog lekara koji je bio u čudu kada mu je sve ispričala. Doktor je tražio da ona odmah dođe u bolnicu na pregled kako bi proverio njeno zdravstveno stanje i uverio se da je ipak sve u redu - otkriva dobro obavešteni izvor blizak bivšoj farmerki za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Đurićevu koja je kratko prokomentarisala:

Izgleda da sam neuništiva. Potrošila bih ih i da sam mačka, ali imam ja još dva, tri u kreditu - prokomentarisala je Tamara za Pink.rs.

Foto: undefined

Autor: Pink.rs

#Bolnica

#Farma

#Tamara Đurić

#pevačica

'