AKTUELNO

Veza ili kombinacija, pitanje je sada!

Jedno od pitanja na večerašnjoj "Igri istine" Dalila Dragojević namenila je Lazaru Čoliću Zoli: "Zbog čega pored Vladimira Tomovića i Lepog Miće nisi naveo među bliskim prijateljima Marka Janjuševića?".

Kada sam pričao o Lepom Mići i Tomoviću zaista sam smatrao da su mi oni davali najbolje savete, kao majka rođena da mi priča. Za Miću se zna iz prethodne sezone da mi je mnogo pomogao, znam da mi ne želi loše. Isto mislim i za Tomovića, iako ovde izgovori reči koje mi ne prijaju, ali isto mi to majka kaže. Janjuša nisam naveo jer u tom periodu nismo pričali o tim nekim stvarima, tada je bio u psihičkom rastrojstvu, pa nismo pričali - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebe savetovao neke stvari, ali tebi ne može Bog otac pomoći. Kada bih ti govorio o nekim stvarima, svašta bih ti rekao. Evo na primer, neko se zakune, a vi onda kažete da niste u vezi, već ste kombinacija. Koga vi lažete? Potvrdi da niste u kombinaciji! Ljudi, vi se volite, znate li vi šta je kombinacija? Jednostavno, ti si mi zamerio da te jednom nisam posavetovao, ali ja se nikada neću mešati u probleme parova, nikada se nisam ni mešao. Između Lune i Slobe, Ane i Davida, jednostavno ne želim da svađam nikoga. Budite iskreni, recite pogrešili smo i krenite dalje - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Lazar Čolić Zola

#Marko Janjušević Janjuš

'