AKTUELNO

Uvek je pitanje da li znate da pevate ili ne - rekao je ovaj umetnik.

Božo Vrećo, bosanskohercegovački umetnik, poznat po izvođenju sevdalinki i kombinaciji tradicionalnog sevdaha sa elementima džeza, soula i bluza, održaće 14. decembra koncert u centru "Sava", a tim povodom bio je gost najgledanijeg jutarnjeg programa u zemlji "Novo jutro". 

Foto: TV Pink Printscreen

Božo je, u razgovoru sa voditeljem Predragom Sarapom, istakao da mu i te kako prija svaki kompliment koji dobije na račun svog rada.

Prijaju svi komplimenti, ali uvek ih vežete za ono ko to kaže i ko iza svega toga stoji. Ja delim ljude na interpretatore sevdaha i one koji žive sevdah. Sevdalinku vezujemo kao višerodnu pesmu koja propagira slobodu - rekao je Božo i dodao:
Za revoluciju i biti pionir jeste izazov, a ja sam hrabra osoba i uvek sam siguran za svaki svoj naredni korak. Siguran sam da će ono što radim ostati kao deo baštine, puno radim, puno stvaram, i ljudi prepoznaju kvalitet. Uvek je pitanje da li znate pevati ili ne. Ako znate, onda imate slobodu da menjate nešto, ako ne znate, onda niste prihvaćeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, Božo nije mogao a da se ne osvrne na to koliko voli Beograd i koliko mu je važan u karijeri.

Bitan po publici koja je zaista posebna, po tome što se iznova i iznova zaljubljujem u ovaj grad, što je ovo moj dom i što muzika pronađe ovde utočište i gnezdo.

Foto: TV Pink Printscreen

Celo gostovanje pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Božo Vrećo

#Novo jutro

'