AKTUELNO

Odlučila je da stavi tačku na mnoge priče.

Pevačica Neda Ukraden ne može da oprosti Marini Tucaković trenutak kada joj je dala svu ušteđevinu kako bi joj napisala hit album, a koji, kako kaže Neda, nije doživeo uspeh.

U pitanju je album ''Vidovdan'' koji je objavljen 1992. godine kada se pevačica preselila u Beograd zbog ratnog stanja u Sarajevu.

Foto: Printscreen

Tucakovićeva je u tom periodu napravila nekoliko hitova uključujući i ''Zora je'', pa je Neda izabrala baš nju kao autora svog albuma koji je tada radila.

Međutim, kako kaže Ukradenova, album nije bio uspešan.

- Najveće razočaranje mi je bila prijateljica, ne znam ni da li uopšte mogu da kažem prijateljica... Marina Tucaković. U nju sam verovala kao u boga. Mislila sam da će mi dati novi album i da ću stati na noge. Dogovorile smo se da mi napiše osam pesama i za to sam joj dala poslednje novce. Osam pesama, osam promašaja! Nijedan hit - izjavila je Neda koja je istakla da je htela da stavi tačku na svoju karijeru u tom periodu.

Marina je burno reagovala kada je čula šta je Ukradenova rekla.

Foto: Andrej Nihil

- Ma dokle više s tim pričama?! Ne znam zašto se ta žena okomila na mene. Pa nju niko nije udario po ušima da uzme te pesme. Ili ti se nešto sviđa ili ne. Ne pominje to što sam joj pre toga napravila gomilu hitova koje je pevala. Stvarno ne znam šta joj je. Svako može da promaši, nije namerno, sigurno. Svi grešimo - rekla je Tucakovićeva.

Autor: B. R.

#Marina Tucaković

#Neda Ukraden

'