AKTUELNO

Crno na belo.

Danas je u Beloj kući nastao totalni haos kada je tokom emisije "Pitanja gledalaca" Ermina Pašović izjavila da je ona organizovala rođendan Gagija Đoganija, jer se njegova ćerka Luna Đogani drastično promenila i nije imala vremena da se posveti organizaciji rođendana svog oca. Portal Pink.rs došao je do svih poruka koje su Pašovićeva i Luna razmenjivale pre Ermininog ulaska u "Zadrugu", pa je istina o Ermininom odnosu sa Gagijem, što je trenutno najveća misterija u rijalitiju, konačno izašla na videlo.

Foto: Tv Pink Printscreen, Pink.rs/I. Radulović

Ermina je pričala Đoganijevoj da voli njenog oca i da će biti na njegovoj strani kada uđe u Belu kuću, kao i da neće dozvoliti zadrugarima da se poigravaju sa njim. Međutim, došlo je do potpunog preokrata, a Gagi i Pašovićeva su trenutno u veoma zategnutim odnosima. U nastavku teksta pogledajte o čemu su Ermina i Luna komunicirale.

Lunči, reče mi Nađa da ćeš imati poziv sa njim. Molim te reci mu, ako ne zaboraviš, da sam bila kod Nađe u Beogradu, da sam odnela stvari, sve što mi je rekao da mu kupim. Pozdravi ga puno, reci mu da ga puno, puno volim, da se drži, da ne sluša nikako ukućane šta mu pričaju da nije interesantan i tako to. Ogromnu podršku ima, znaš i sama sve. Molim te ne zaboravi da ga pozdraviš od mene. Ljubim te - bila je samo jedna od Ermininih poruka koje je poslala Luni.

Ermina je obećavala Đoganijevoj da će se osvetiti Vladimiru Tomoviću i da će ga naterati da se izvini njenom ocu.

Luna, sve ću preneti. Ne brini, pusti Nađu, sve znam. Neću dati na njega, a Vladimir će mu se izviniti, to ti ja kažem. Videćemo sve, ništa se ne sekiraj - pisala je Pašovićeva.
Hoće malo sutra - odgovorila joj je Luna.

Foto: Privatna arhiva

Ermina je obavestila Lunu kada tačno ulazi u rijaliti, a onda je komentarisala trenutnu situaciju u Beloj kući.

Lunči u subotu ulazim, samo da znaš. Sve što imaš za Gagija javi mi, ljubim te. Kad budeš mogla nazovi me. Luna, je l' gledaš? Brate, haos između Gagija i Tomovića, mamu ću mu j*bati. Tužbu! Odmah ako treba novac tu sam - govorila je tada Pašovićeva.

Foto: Privatna arhiva

Luna se zbog današnjih optužbi oglasila za naš portal, te je istakla da Ermina nikako nije bila organizator Gagijevog rođendana, već da su za sve bile zadužene Đoganijeva i njena tetka.

Rođendan smo organizovale moja tetka i ja. Poslala mu je par stvarčica, treba da je bude sramota - rekla je Luna za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

'