AKTUELNO

Sve crno na belo.

Od prvog dana kako je ušla u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu", pevačica Nena Petrović je privukla pažnju Baneta Čolaka. Već prvu noć njih dvoje su zajedno prespavali, dok ostali zadrugari tvrde da su primetili nešto više.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je bilo više zadrugara koje je zanimalo šta se to desilo prve noći ispod "jorgan planine" i da li je moguće da bude nešto više od poljupca na blic. Nena im je objasnila šta se trenutno samo druže, maze i paze.

Meni Bane prija. Zaista vodi računa o meni,hrani me. Volim da ga zagrlim, volim da ga pomazim. Na blic smo se poljubili tu ispred vrata. Ne mogu da kažem da smo imali seks kad nismo - pravdala se Nena.

Saška Karan, poznata kao dobar provokator je htela da potvrdi svoje sumnje pa pitala Nenu da joj objasni situaciju od pre nekoliko večeri kada je ona videla da se nešto dešava pod "jorgan planinom".

Foto: TvPink Printscreen

Ja volim Baneta da pozivam u svoj krevet. Ne volim da spavam sama. Malo on dođe kod mene, ja kod njega. Hteli smo da se prebacimo u bračni krevet, međutim mi nismo u braku. Poljubili se jesmo, ali samo na blic. Seks nismo imali - ispričala je njihovu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta je ono što sam videla? - govorila je Saška aludirajući na to što se jorgan non stop pomerao gore dole
Seks sigurno nisi videla - prekinula je Nena.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je igra dalje tekla, Enis Todić je upitao Nenu da li bi imala se*s u rijalitiju, a ona je potvrdno odgovorila, bez razmišljanja. Svi zadrugari su aplaudirali na njenu izjavu i podržali.

Pročitajte još: OPŠTA LUDNICA U ZADRUZI: Matora skočila na sto i NASRNULA NA ANĐELA, a onda su Teodoru jedva zaustavili da je ne POČUPA! (VIDEO)

O svemu što su zadrugari pričali i da li su pucale varnice dok su postavljana škatljiva pitanja možete pogledati u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'