AKTUELNO

U novu kuću se, po svemu sudeći, neće skoro useliti.

Pevač Haris Džinović i njegova supruga, kreatorka Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, uprkos tome što su planirali da je završe mnogo ranije. Sve se odužilo zbog, kako se priča, finansijskih problema - o tome Džinovići pak ne govore, već prijateljima ističu da im se ne žuri sa preseljenjem.

Foto: Kobra

Ipak, izvor kaže da su Džinovići već za kupovinu placa i izgradnju vile potrošili dva miliona evra, ali da im je potreban još jedan milion da bi završili izgradnju i uređenje kako su zamislili. Iako su planirali da se usele u novu kuću prošlog leta, na useljenje će morati da čekaju bar do proleća, pošto ne žele da prodaju nijednu od nekretnina koje imaju.

- Haris i Melina su već utrošili enormne količine novca, daleko veće nego što su računali da će dati na izgradnju svoje najnovije nekretnine. To je negde oko dva miliona, a trebaće im bar još pola te sume za sve što hoće da urade. Sada su u škripcu sa novcem koji treba da obezbede za sve što su planirali da urade na vili. Haris još nije pogodio novogodišnju tezgu jer se nada da će naći bolju od ovih koje su mu nudili, a to je zarada na koju najviše računaju u ovom momentu. Melina je istovremeno angažovala saradnike u inostranstvu da ulože još veći trud u promovisanju njenog brenda da bi prodala što više haljina na stranom tržištu da i ona doprinese investiranju u kuću, budući da se sve na novoj nekretnini radi po njenim instrukcijama - otkriva izvor blizak poznatom bračnom paru.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Melina je, inače, u dogovoru sa Harisom predočila arhitekti sve što želi da obezbedi deci, tinejdžerima Đini i Kanu, suprugu i sebi, ali i najmilijima, koje želi da ugosti u vili, pa će imati veliki bazen u donjem nivou kuće, teretanu, spa-kutak, kao i sopstvenu šminkernicu i frizerski deo za sređivanje u kojem će angažovati profesionalce kad god joj zatreba, bez obzira na deo dana.

S druge strane, pevač će u vili imati muzički studio, u kome će nesmetano moći da radi i da ugosti retke kolege, muzičare i saradnike kad poželi i da im pokaže novitete koje sprema. U celoj kući biće instalirano podno grejanje, kao i klimatizacija i ventilacija svih prostorija.

Haris bez komentara

- Joj, pustite me sa tim - kratko je rekao Džinović i prekinuo vezu čim je upitan za navodne finansijske probleme zbog kojih se odužila gradnja njegove luksuzne vile.

Foto: promo

Autor: Pink.rs

#Haris Džinović

#Melina Džinović

'