AKTUELNO

Po svemu sudeći, Jakov neće biti jedina prinova u porodici Aleksić-Piljikić.

Popularna pevačica Seka Aleksić nedavno se ostvarila u dugoočekivanoj ulozi majke - na svet je donela Jakova, sina prvenca, koji je uneo neizmernu sreću u njen lusksuzni dom nadomak Beograda.

Ona i njen suprug Veljko Piljikić maksimalno uživaju u novim životnim ulogama i u potpunosti su posvećeni odgoju svog sina, iako su mnogi mislili da će za to pretežno biti zadužene neke druge osobe.

Svi su očekivali da ću imati tri dadilje, a ja sam toliko čekala svoje dete da mi je žao da i jedan minut njegove ljubavi, pažnje, pogleda i osmeha prepustim nekom drugom. Nisam majka koja je patološki zaljubljena u svoje dete i sigurna sam da će mi pomoć dadilje biti neophodna kad počnem da radim, ali želim da budem uz njega dok nemam obaveza, baš kao i njegov tata - iskrena je bila Seka.

Iako joj je maleni Jakov centar sveta, Seka ne planira da se tu zaustavi kada je potomstvo u pitanju, već želi da ima još dvoje dece.

Volela bih da dobijem još jednog dečaka i devojčicu - otkrila je Seka, a njeni najbliži i svi fanovi koji sa njom dele ove srećne trenutke nadaju se da će sinu prvencu podariti brata i sestru.

Autor: D. Tanasijević

#Jakov

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'