AKTUELNO

Uz svoju pokojnu majku bila je do poslednjeg trenutka.

Prošlo je čak petnaest godina otkako je Rada Manojlović, koja je tada imala devetnaest, izgubila majku Mirjanu, koja je preminula od najteže bolesti. Iz borbe s kancerom, nažalost, nije izašla kao pobednik, a pevačica ne krije da joj je njena smrt najveći životni gubitak i da joj, kako godine prolaze, sve više i više nedostaje.

Foto: Pink.rs

Rada čuva sećanje na svoju voljenu majku, o čemu svedoči i stara porodična fotografija na kojoj je porodica tada bila na okupu.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo - ispisala je Rada emotivne reči prošlog decembra, kada se pokazala pratiocima na Instagramu kako joj je majka izgledala.

Inače, Rada je nekoliko puta do sada otvorila dušu i priznala sa kakvim se sve problemima suočavala kada je saznala da joj majka boluje od najteže bolesti. Dan kada je Mirjana umrla, za Radu je najgori dan u životu.

- Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - priznala je pevačica svojevremeno za "Glossy" i dodala.

Foto: Printscreen Instagram

- Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane provodila je tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam mojoj mami. Naravno, i tatina uloga u mom uspehu je velika, i oboma sam im prezahvalna.

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'