AKTUELNO

Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa - napisala je Rada jednom prilikom.

Pevačica Rada Manojlović prerano je ostala bez majke, a svoju tugu nikada nije skrivala, te je tako više puta i zaplakala pred televizijskim kamerama prisećajući se majke koja je preminula od posledica najteže bolesti. Za majku Mirjanu Manojlović je bila izuzetno vezana, a svi kažu lepotu je nasledila baš od nje. Kako je Mirjana izgledala javnost je saznala kada je Rada objavila staru porodičnu fotografiju, kada je čitava porodica bila na okupu.

Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana - napisala je svojevremeno Rada.

Pevačica se prisetila perioda kada ju je majka napustila ističući da je za nju to najteži period u životu.

Porodica je za mene sve na ovom svetu. Mnogo sam vezana za oca i sestru, i za njih bih sve učinila. Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, i te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu - rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 'KRUNA' UŽIVO U TEL AVIVU: Ovako je Nevena Božović zvučala na prvoj probi Evrovizije! Pogledajte deo nastupa kojim će se predstaviti Srbija (VIDEO)

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'