AKTUELNO

Pevačica je pred premijernim kamerama otvoreno govorila o trudnoći i odnosu sa suprugom.

Ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" bila je u studiju Stefana Đurića Raste, u susret objavljivanju njegovog novog albuma "Indigo", a tamo je zatekla i njegovu suprugu Anu Nikolić.

Foto: Printscreen Youtube

Popularna pevačica uživa u trudnoći, a to što se donekle povukla iz javnog života joj, prema njenim rečima, nimalo ne smeta.

- Jeste mi malo dosadno, a sa druge strane mi i prija. Imam vremena da se posvetim sebi, što zbog posla nisam stizala. Mogu da pogledam neki film, pročitam neku knjigu, da prošetam. Aktivno uživam u trudnoći - rekla je Ana u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je otkrila da će sa suprugom Stefanom dobiti devojčicu, Ana je otkrila i da li već razmišljaju o imenima.

- Jao rat je u kući jer je svaki moj predlog čudan. Ali dogovorićemo se, to je najmanji problem - rekla je pevačica.

Rasta je radio na njenom poslednjem albumu "Labilna", koji je za kratko vreme postigao ogroman uspeh, a Anu smo pitali da li je ona "umešala prste" u novi album svog supruga.

- Među prvima sam čula pesme i ovaj album će biti odličan. Pesmu "Indigo" čula sam odavno i zaljubila se u nju, odmah sam znala da će to biti naslovna numera, kao što se i dogodilo. I spotovi su genijalni, jedva čekam da svi čuju i vide - otkrila je za kraj Nikolićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đurović

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'