AKTUELNO

Pošto je to bio moj prvi veći samostalan nastup, na samom početku sam imao veliku tremu, priznao je mladi takmičar.

Četrnaestogodišnji takmičar šou programa "Ja imam talenat" Melsim Smajić sinoć je oduševio članove stručnog žirija, ali i publiku u studiju. Melsim dolazi iz Podgorice, a njegov talenat je žongliranje. Ovaj takmičar je u intervjuu za Pink.rs otkrio kada je počeo da se bavi ovim neobičnim hobijem kakve su bile reakcije njegovih sugrađana nakon nastupa u emisiji "Ja imam talenat" i još mnogo toga.

Da li si očekivao tako dobre reakcije žirija?

- Svaki put kad nastupamo sa žonglerskim veštinama publika bude oduševljena. Nikada se nije desilo da oni ostanu ravnodušni. A reakcija žirija je i mene iznenadila i oduševila.

Foto: Privatna arhiva

Koliko dugo se već baviš ovim neobičnim  zanimanjem?

- Pre dve godine sam bio sa našom grupom u Sloveniji kod jedne žonglerske grupe. Tamo smo proveli vikend i žongliranje mi se tolko svidelo da sam i ja odlučio da naučim što više žonglerskih trikova. S tom motivacijom sam se uključio u "Cirkus Bosko" u našem omladinskom centru gde treniramo 2 puta nedeljno - objasnio je Melsim za Pink.rs.

Kakve su reakcije tvoji sugrađana u Podgorici nakon sinoćnjeg nastupa?

- Već za vreme emitovanja emisije su počeli da pristižu poruke i lajkovi na društvenim mrežama. Mom nastupu su se najviše obradovali moji prijatelji iz škole.

Foto: Privatna arhiva

Da li si imao tremu kada si izašao na scenu?

- Pošto je to bio moj prvi veći samostalan nastup, na samom početku sam imao veliku tremu, ali sam u je toku nastupa savladao, tako da sam i teže trikove na kraju izveo bolje nego one lakše na početku.

Očekuješ li pobedu?

- Prijavio sam se za emisiju "Ja imam talenat" da pokažem svoj talenat i nadao sam se da će se svideti žiriju, ali i publici. Trudiću se i dalje i nadam se da ću i sledeći put uspeti da iznenadim žiri. Ja se intezivno spremam za sledeći krug i nadam se da ću vas iznenaditi sa novim trikovima. O pobedi ne razmišljam - iskren je bio Melsim Smajić

Foto: Privatna arhiva

Čime planiraš da se baviš kada odrasteš?

- Nadam se da ću uspeti u životu, a želim da žongliranje bude moj hobi koji će me činiti srećnim i s kojim ću ja moći da usrećim druge.

Autor: J. Vučić

#Ja imam talenat

#Takmičar

#emisija

'