AKTUELNO

Oštro na samom početku nominacija!

Dragan Marinković Maca ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrale "Nominacije". Zadrugari biraju između dva potrčka koja je postavila Tara Simov, Ivane Krunić i Vladimira Tomovića. Prvi je svoje mišljenje izneo Dejan Dragojević, koji je ocrnio Crnogorca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju kao nju ne mogu da definišem. Plače zbog jednog, drugog, trećeg. Što se tiče Vladimira, o njemu ima svašta da se priča. On je drugi put nominovan, on je u rijalitiju ozbiljan folirant. Pokazao je da je svačiji drug, a ničiji prijatelj. Nema ni karakter, ni stav. On je pokušao od Mine da napravi bolju osobu, samo ju je više ukanalio. Njemu ću dati glas. U svakom odnosu je neiskren - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Dejana, ustala je i njegova supruga Dalila, za koju mnogi sumnjaju da je zaljubljena u Vladimira.

Nemam šta puno da kažem. Nisu mi potrebne nominacije da bih iznosila mišljenje. Za mene Ivana nije loš čovek, malo se pogubila, ali vidim da napreduje. Samo budala stoji pri istom stavu. Što se tiče Vladimira, sve sam rekla. Nešto što me je kod njega iznerviralo, je bila upravo ono što ste videli na videu. Kada mi je rekao da ne dozvoljavam ljudima da se slade zbog moje svađe sa Dejanom, a onda mi je prvi prebacio to. Nisam želela da nastavljam raspravu sa njim. Mene je povredio, najmanje sam očekivala da će to prvi da mi kaže. On mi je prvi prebacio. Šaljem Vladimira u izolaciju - istakla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'