AKTUELNO

Pored njega ne sme ništa da joj fali!

Pevačica Anastasija Ražnatović, koja je nedavno otpočela zajednički život sa svojim dečkom, novosadskim biznismenom Đorđem Kuljićem, čini sve da se u vezi ponaša kao devojka za primer.

Foto: Instagram Printscreen/cecablog

Tako je juče krenula u Švajcarsku kako bi podržala svog dečka jer on tamo ima poslovne obaveze. Anastasija i Đorđe su na beogradski aerodrom pristigli u ranim jutarnjim časovima, a kako su se prvo zaputili u pekaru, bilo je jasno da nisu stigli da doručkuju.

- Odmah nakon što su čekirali svoj prtljag, popeli su se na sprat kako bi doručkovali. Najpre je Đorđe kupio pecivo za oboje. Dok je jela kiflu, Anastasija je shvatila da joj fali mleko, koje je njen dragi zaboravio da kupi. Brže-bolje je ustala i otišla da ga kupi - ispričao je izvor i dodao da je Kulić zaboravio i pastu za zube, te je i nju pazario u jednoj prodavnici na aerodromu.

- Đorđe je jurio pastu za zube, a Anastasija ga je za to vreme čekala. Čim su primetili da ih gledaju, oni su se odvojili, pa su kasnije sa nekoliko metara razdaljine krenuli ka avionu - kaže izvor i dodaje da je mladi par izazvao vrlo malo pažnje prisutnih.

- Gotovo su bili neprimetni. Ne privlače pažnju. Anastasija je čak bila bez šminke, sportski odevena i u patikama, dok je njen izabranik bio takođe pristojno, ali potpuno obično obučen - rekao je izvor, objašnjavajući da se njih dvoje ni po čemu nisu razlikovali od svojih vršnjaka.

Foto: Facebook/Privatna arhiva, Pink.rs

Međutim, ono što je mnogo bitnije od njihovog fizičkog izgleda je to kako se u javnosti ponašaju i kako se ophode jedno prema drugom, a to je, prema rečima izvora, za svaku pohvalu.

- Đorđe je nežan prema svojoj lepšoj polovini. Kada su pristigli na aerodrom, sam je nosio kofere, dok je ona brinula samo o svojoj torbi. Nakon toga ju je nahranio i napojio, a kada su krenuli ka izlazu za svoj let, zagrlio ju je i nežno poljubio - ispričao je izvor.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić

'