AKTUELNO

Uveliko sprema i duet sa Lunom Đogani.

Na sinoćnoj promociji novog modnog brenda koji je plasirao drugoplasirani učesnik "Zadruge 2" Marko Miljković, pojavio se i njegov cimer iz Bele kuće, pevač Savo Perović.

Savo nije došao praznih ruku, jer je Miljkoviću bio i rođendan, pa mu je doneo flašu pića, a onda je za naš portal otkrio sve o novoj pesmi, učesnicima "Zadruge 3", ali i o gej brakovima.

Foto: Pink.rs/R.L

Kako u njegovom spotu za novu pesmu glumi Mina Vrbaški, sa kojom je Savo bio intiman u "Zadruzi 2", pitali smo ga u kakvom su odnosu njih dvoje ostali posle te vrele akcije, koja je šokirala kako zadrugare, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: OTIŠAO U DIZAJNERE! Marko Miljković pokrenuo novi biznis, progovorio o VERIDBI, a onda je stigla i Luna: Niko nije mogao da skine pogled s njenih grudi (VIDEO)

Nedavno se u javnosti podigla velika prašina kada je Savo u jednom od svojih intervjua izjavio da ne podržava usvajanje dece gej parova. Sava su oštro osudili mnogi korisnici društvenih mreža, koji su zbog njegovog negativnog stava prema gej populaciji osuli drvlje i kamenje po njemu, a sada je pevač priznao šta je zapravo mislio.

Kompletan intervju sa ovim bivšim učesnikom "Zadruge" pogledajte u nastavku.

R. L.

#Savo Perović

'