AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Miljana Kulić je odmah nakon razgovora sa Drvetom mudrosti dobila telefonski poziv sa  ocem svog deteta Lazarom Čolićem Zolom. Šira javnost je propratila situaciju kako je Kulićeva večeras saznala da je ostala u drugom stanju, a njena majka Marija Kulić je bila u šoku kad je saznala za ćerkinu trudnoću.

Ona je Drvetu priznala da je skeptična da li da nastavi sa trudnoćom ili da je prekine, a onda je u razgovoru sa Zolom ponovo pala u iskušenje da promeni mišljenje o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si, jesi li dobro? Slušaj me, nemaš potrebe da se opterećuješ oko bilo čega. Sve o čemu smo pričali, stojim iza toga. Ja sam uz tebe šta god da je! - pitao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

U šoku sam! I sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora i da ja neke osobine treba da promenim kod sebe i da ćemo da razgovaramo o svemu. Zato si rekao da ne pričam da smo u vezi, dogodilo se to što se dogodilo. Ne mogu preko telefona da pričam sa tobom, ja hoću da se vidimo, ukoliko bi mogao večeras da dođeš. Loše mi je i teško mi je i sam znaš šta sam preživela i sa depresijom. Psihički nisam bila dobro, dobila sam strahove posle porođaja. Znaš da imam želudačnu kilu i volela bih sa tobom da se vidim - rekla je Miljana.

Zola je ushićen nastavio da je ubeđuje da ne čini nešto zbog čega će se pokajati, a Miljana ga je odmah upitala šta njegova majka misli o tome i da li je srećan zbog ovih novosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih voleo da se vidimo, ali što se tiče dogovora, ovo nam može biti nešto što može da nam poboljša odnos. Ovo treba da bude razlog promene našeg odnosa, ja sam tu za tebe, ne treba nam niko. Ne mora niko da bude uz nas! Ko god šta priča, ja sam uz tebe sad, ne zanima me niko drugi. Rekao sam mami, rekla je da je to između nas, ako mislimo da živimo zajedno, da to uradimo. Ona nema ništa protiv. Meni je najbitnije da mi obavimo razgovor. Veruj u mene i nemoj da pitaš ljude da li ja tebe volim ili ne! Nikad te nisam slagao, srećan sam, u šoku sam! - ispričao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Zola je već jednom preskočio ogradu, neće mu biti problem da to uradi i drugi put! - dobacio je Zolin drug Boban.

Miljana nije mogla da sakrije emocije i sve ono što joj je donelo nemir u život kada je bivšem dečku rodila sina Željka, pa je kroz plač morala da ga podseti na to da nije spremna da ponovo proživljava iste prizore.

Bila sam najstrašnije osuđena zato što sam ostala trudna u rijalitiju, izgubila sam poverenje u sve posle svega što mi se izdešavalo! I on mi je pričao lepe stvari, pa se desilo šta se desilo. Detetu nije ni čestitao rođendan, spr*ao se sa celom situacijom! - rekla je Miljana kroz plač.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku:

K.Ristić

#Miljana Kulić

'