AKTUELNO

Život je nije mazio. Posle svega, rešila je da otvori srce i u svoj život pusti novu ljubav.

Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči, u svojoj emotivnoj ispovesti ispričala je kakve probleme je imala sa mužem Metjuom Kameronom, koji je preminuo pre dve godine.

- Kad je tata umro imala sam emotivni i mentalni krah. Tada je počela da mi se razvija ozbiljna depresija. Onda sam se lečila šest-sedam godina. Kad sam iscelila dogodila mi se transformacija, vratila sam se sebi, onoj Tajči koju sam toliko mrzela. Moj suprug nije znao da se snađe u tom trenutku - ispričala je ona i dodala da su jedno vreme bili razdvojeni jer nisu mogli da prelome i definitivno odluče da je vreme za razvod, zbog čega su svom braku dali još jednu šansu.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Metju je, nažalost, oboleo od nepušačkog tumora pluća i izgubio borbu sa opakom bolešću, a Tajči kaže da je pre smrti svojoj porodici poručio da moraju da žive dalje i koncentrišu se na ljubav i radost. Posle bolnog perioda uspela je ponovo da pronađe ljubav, o čemu ne želi preterano da govori.

- Teško je uopšte zamisliti da ćeš se jednog dana ikad više moći otvoriti... Jednostavno sam rekla: Znam da moj suprug ne bi želeo da zbog ponosa ili nekakvog straha ne otvorim srce ljubavi... Otvorila sam srce nekome i to je deo mog isceljenja - priznala je ona u emisiji "Dan De".

Pink.rs

#Tatjana Matejaš Kameron | Tajči

'