AKTUELNO

Život ih nije mazio!

Zadrugarka Milica Kemez se predstavila u "Zadruzi 3" kao jaka i samouverena devojka, sve dok jedne noći u Beloj kući nije rasplakala cimere, ali i ceo region. Kemezova je ponela epitet ,,hrabre devojke" nakon što je ispričala svoju potresnu ispovest pred milionima.

Naime, Milica je rekla da su je roditelji, zajedno sa sestrom ostavili sa svega tri godine, te da su one morale da odrastaju u hraniteljskoj porodici, gde je tek krenuo pakao. Maltretiranje, kako je tvrdila zadrugarka, nije prestajalo danima.

Foto: TvPink Printscreen

Njena sestra, Mirela koja je zajedno sa Milicom prošla kroz pakao, kako tvrdi, odlučila je da progovori o detaljima koje ova zadrugarka nije ispričala.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je tokom svog dosadašnjeg takmičenja u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga 3" imala veliki ljubavni brodolom, kada je pukla njena veza sa Filipom Đukićem, koji ju je javno prevario i ostavio zbog romanse sa Ivanom Šopić. Psiholog Marija Stanković koja je radila sa Milicom tokom teškog perioda, ispričala je zbog čega Kemezova nosi traume.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

O. Bogdanović

#Zadruga 3

'