AKTUELNO

Pukla tikva.

Poznati denser Đole Đogani je izbacio bivšu ženu Slađu Delibašić iz kuće koja se nalazi na Lekinom brdu, a u kojoj je ona živela skoro godinu dana. Njihova ćerka Silvija je u spomenutoj kući živela sa Slađanom, ali i ćerkicom Tijom o kojoj je Slađa vodila brigu svakodnevno.

Foto: Instagram

Posle 19 godina otkako su se razveli, odnos je bivao sve zategnutiji što je na kraju rezultiralo iseljenjem iz kuće u kojoj su njih tri živele. Izvori tvrde da je Đole inicirao svađu preko koje Slađana nije mogla da pređe, jer kako kaže ima ponos i obraz.

Pročitaj više: LETELE ČAŠE! Dražen NASRNUO na Marka Đedovića IZ ČISTA MIRA, obezbeđenje odmah odreagovalo! Zadrugari nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Pevačica je za medije potvrdila glasine i tom prilikom rekla da je sa Đoletom ostala u korektnim odnosima bez obzira na to što ju je isterao iz kuće u joj je živela već godinu dana.

Otišla sam iz te kuće, imali smo neki nesporazum. Zakačili smo se bez veze. Pokupila sam se i otišla. Ne želim da mi se neko tako obraća, imam svoj ponos. Uspela sam i to sam mu dokazala i kada sam otišla od njega. Ja sam tamo ostajala zbog Silvije, ta kuća meni nije ništa predstavljala. Idem kod ćerke i unuke, ali one više dolaze kod mene. Nisam ljuta na Đoleta. Kada ga sretnem, javim mu se, ali više nismo prisni kao pre, da se poljubimo. Tu kućicu smo prvo kupili u braku. On je uzeo drugi deo, renovirao ga i rekao: „Evo, budite ovde, blizu ste vrtića, da ne budete odvojene.“ To nije dugo trajalo. Jednostavno ne može da shvati neke stvari. To je njegov problem, nije moj. Što se mene tiče, nisam ljuta, živim svoj život, radim, borim se. Tu se vidi veličina čoveka. Ako imaš nesporazum, treba da pričaš. Ja sam ipak majka tvoje dece. Mi smo sve to zajedno stvorili u braku i lako je nastaviti i praviti i raditi - rekla je Slađa ovim povodom.

Pink.rs

#Đole Đogani

'