AKTUELNO

Pukla tikva.

Tri meseca koliko traje najgledaniji rijaliti "Zadruga" Saška Karan i novinar Milan Milošević su bili kao nokat i prst, sve do danas dok Saška nije ponudila hranu Jeleni Golubović, koja je bila zajednička, što je njega jako uvredilo.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nisam se ja uopšte svađao sa Saškom, nego se raspravljao, povređen sam, morao sam da popijem lek za smirenje. 70 dana ja i Saška smo kao brat i sestra. Niti se ja mešam u ono što ona radi, niti se ona meša u ono što ja radim. Ono što je dno dna je što sam ja pozajmiljivao po kući da napravim hranu meni i njoj i još ko ko je gladan, što je ona ponudla Jeleni Golubović, koja meni sve sveto dira. Ja sam se osetio poražen kao čovek, ne mogu da se povratim - prokomentarisao je Milan, pri čemu se Saška grohotom nasmejala.

Foto: Printscreen Youtube

Saška Karan ima drugačije mišljenje od svog druga i pokušala je da mu objasni zašto je tako postupila i rekla da bi ponovo sve isto uradila.

Milane ti vodi svoje ratove, ja svoje. Nije pravo prijateljstvo ako ti tako misliš. Ja neću da meni neko nameće svoju volju. Ako ti nisi dobar sa njom ne znači da ja moram da budem sa njom u svađi - nadvikivala se Saška sa MIlanom.

Foto: Printscreen Youtube

Što me nisi pitala jesam li gladan? Namerno si dala Saška. Sa njom spavaj, sa njom se druži, neka ti ona kuva kafu.  - bio je jasan  Milošević.

Pročitajte još: KIJA IMALA S*KS U ZADRUZI?! Jelena udarila na Slobinu ženu, ona PODIVLJALA: Od danas te ČEKA PAKAO! (VIDEO)

U raspravu su se uključili i drugi zadrugari i dali svoj sud.  Da li je ovo prijateljsvo završeno i kako se njihov razgovor završio možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'