AKTUELNO

Nije mogao da obuzda emocije.

Predstavnik sedme sile Ivan Gajić svoj 34. rođendan slavi u Beloj kući zajedno sa svojim rijaliti cimerima, a daleko od svojih najbližih koji su to nadomestili čestitkama i mnogobrojnim poklonima.

Ivan je po dolasku u diskoteku odmah pregledao poklone zbog čega se rastužio, pa je čak i zaplakao, a potom je glasno pred svim cimerima pročitao čestitke od svojih najmilijih.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je od gospođa Monje. Ivane, srećan ti rođendan tvoja bivša cimerka - pročitao je Ivan jednu od čestitki.
Dragi naš Ivane, srećan ti rođendan, želimo da ga provdedeš ludo i nezaboravno kao i do sada, a sledeće godine da ga provedemo zajedno. Volimo te puno. Indira i Sara - nastavljao je Gajić.
Ivane, ponosni smo na tebe što na dostojanstven način i braniš čast naše profesije. Noćima ne spavamo, a onda dođemo u redakciju i borimo se da ne zaspimo. Budi i dalje to što jesi. Počela je jesan pošto mi nismo tu da te grejemo, šaljemo ti jaknu... - pročitao je Ivan poruku od svojih kolega.

Foto: TvPink Printscreen

Iko sine, želim ti svu sreću ovog sveta. Pošto moram ovako čestitati, ti ga proslavljaš sa svojim prijateljima i zadrugarima, a ovde Hesti i ja. Tebi želimo sve najbolje i da budeš zadrav i srećan i lepo proslaviš rođendan sa tvojim najboljim prijateljima, a mi ćemo pojesti parče tortice u tvoje ime. Srećo, srećan ti rođendan, pozdravi sve zadrugare - voli te mama najviše na svetu.

Ivanu je mnogo teško palu što njegovi najbliži nisu sa njim, pa nije mogao da obuzda emocije, te je zaplakao, a zadrugari su ga tešili.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Foto:

#Ivan Gajić

'