AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije.

Novinarka u studiju ove noći postavila je pitanje Staniji Dobrojević, od koje je želela da čuje zbog čega plače u rijaliti programu "Zadruga 2" i da li je moguće da je toliko zadrugari izbace iz takta da ne može da sakrije suze, kao i da li joj nedostaje Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavno što sam pustila suze, a trudim se da ne vide moje suze, zato što se spominjao rat u konfliktu sa Mićom, Marija me je branila, i to što se desilo sa mojim ocem. To je moja rana i ožiljak iz detinjstva. Ali Marija koja je rekla Mići: "Ti koji si pobegao kao kukavica, a njen otac je ostao", tu sam pukla. Samo su išle suze. Nisam mogla da stanem. Kada mi je teško, odem u vrt, isplačem se i idem dalje. To je glavni razlog - sa suzama u očima je pričala zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako godine idu dalje, mnogo lakše zaplačem. Ne znam zašto je to tako. Ja jesam emotivac i ja to krijem. Više volim da ljudi misle da sam mozak. Jedino što mene drnda u životu jesu emocije - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku svog izlaganja Stanija Dobrojević pričala je o Luni Đogani, kao i zbog čega nema emocije prema ovoj ukućanki.

Nemam lepo mišljenje! Prvo sam je procenila na osnovu onoga što je bilo u Zadruzi 1, njenu vezu sa Markom podržavam, ali nisam stekla utisak da ima kvaliteta kao čovek. Kada sam ja plakala, Luna je rekla: "Pustite je da glumi žrtvu". Nemam lepo mišljenje o njoj - pričala je Stanija o Luni.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'