AKTUELNO

Đukić je objasnio voditelju i zašto nije opstao sa Milicom Kemez.

Nakon Milice Kemez, voditelj Ognjen Amidžić je vodio intervju i sa potencijalnim ljubavnim parom rijaliti programa "Zadruga 3" Ivanom Šopić i Filipom Đukićem, koji su se prethodne noći poljubili pred svim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Filipa zbog čega je odustao od veze sa Milicom i naprasno se poljubio sa Šopićevom.

Jednostavno ne odgovara mi devojka. Ljubomorisala mi je za gluposti. Mislim da joj treba više pažnje nego što ja mogu da joj pružim. Bolje da to na vreme prekinem. Bolje da ne komuniciramo za sada dok se ona ne smiri. Imam iskustva sa tim ljubomorisanjem, znam kako to ide, to u životu ne želim da doživljavam. Bilo mi je gotivnije kada smo se muvali, bila je opuštenija. Kasnije sam osetio taj neki pritisak - objasnio je Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Šopićeva ispričala kako je zapravo došlo do prvog poljupca i da li su njih dvoje zvanično u vezi.

Celo veče smo bili zajedno, iz fore smo čučnuli u šanku da pijemo, a da ne damo drugima. On i ja smo ustali, svi u pabu su aplaudirali i govorili nam da se poljubimo i mi se kao u filmu dodirnemo usnama. To veče smo se poljubili spontano. Nama je bilo vrh, mi nikoga nismo videli, ali da, Milica je bila tu. Mi nismo ozvaničili ništa. Mi smo se poljubili da olakšamo pristup i sad se upoznajemo - rekla je Ivana, a onda je Filip objasnio da o ovome nije porazgovarao sa Vladimirom Tomovićem sa kojim je Šopićeva bila veoma bliska.
Nisam razgovarao sa Tomovićem, nekako smo mi muškarci bliži - rekao je on kratko, a onda je Šopićeva ispričala svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

Tomović nikad nije otvoreno pokazao da želi nešto sa mnom. Ja ne bih ništa imala sa njim, on želi da dresira devojku. On želi mirne devojke, koje bi on da štiti, a one samo da budu lepe i slatke. Mislim da njemu ne treba devojka kao ja, ali da sam primetila nešto sa njegove strane jesam. Što se tiče Milice, mi smo se poljubili kada njih dvoje nisu bili u vezi - pričala je Ivana Šopić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

'