AKTUELNO

Smatra da je sa Milicom kako bi se "oprao".

Nakon što je Miona Jovanović obavila razgovor sa Drvetom mudrosti, Drvo je pozvalo i Ivanu Šopić, koja je prvo otvorila dušu o svom odnosu sa Filipom Đukićem.

Toliko se zamrsilo, jedva se otpetljavam. Imala sam neku osudu od strane Filipa, htela sam da mu kažem da to nisam uradila iz čistog inata, već zato što mi se svideo. Ta naša veza od 12 sati je pukla, on se pomirio sa bivšom devojkom. Ja sam Filipa poljubila isključivo zato što mi se svideo - rekla je Ivana, pa ispričala da je u lošem odnosu sa Lepim Mićom jer su se posvađali, između ostalog i zbog situacije sa Filipom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: KREĆE RAT IZMEĐU NJIH?! Tara SPUSTILA Tomovića pred svima, on otkrio da će NAMERNO FLERTOVATI sa njom, Mina POBESNELA! (VIDEO)

Mislim da mu se i dalje dopadam, da nikad nisam prestala da mu se dopadam... Ali mi je jasno zašto se pomirio sa bivšom devojkom, to mu je bio neki siguran put, a i da se opere od te situacije. Ja sam krivac što se to desilo, nije trebalo da poljubim Tomovića kako bih mu pokazala kako sam se poljubila sa Filipom. Ali ja imam utisak da mu se i dalje dopadam. Mislim da će on iz nekih drugih razloga namerno da ostane sa Milicom. Videćemo - istakla je Šopićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je zatim istakla da se Vladimiru Tomoviću nijedna devojka ne sviđa, već da se igra sa svakom i da uživa u njihovoj pažnji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

'