AKTUELNO

Užičanin želi da se distancira od Dragane.

Dragana Stojančević i Bane Čolak danima unazad imaju nerazjašnjen odnos. Naime, zadrugarka je na samom početku "Zadruge 3" izjavila da joj prija Čolakovo društvo, ali da ne želi vezu sa njim.

Kako Bane večeras slavi rođendan, njemu su svi zadrugari prilazili i čestitali, a među njima je bila i Dragana. Tada je Čolak priznao zadrugarki da ima želju da je poljubi, ali da mu njeno odbijanje smeta i da je najbolje da ne komuniciraju.

Foto: TvPink Printscreen

Dobijem želju da se ljubim sa tobom, a znam da ne mogu i onda je lakše da se izbegavamo nego da budemo ovako bliski. Bolje da ne prilazimo jedno drugome. Ja nemam lošu reč za tebe. Bolje da se izbegavamo, loše mi je - predložio je Bane Dragani.
Ti mene uvek gledaš - odgovorila mu je ona.
Sledeći put kad mi priđeš, oteraću te. Slobodna si, idi gde hoćeš. Ja kažem: "Ljubavi, dođi da te štitim", a ti meni: "Neću, gleda me tata", e pa neka gleda dok te drugi vređaju - odbrusio joj je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su njih dvoje nastavili razgovor napolju, bez znatiželjnih pogleda zadrugara, a tada je Bane ujeo Draganu za vrat.

Ja sam ti rekla da ja u rijalitiju neću nikakve emocije - otvoreno je rekla Stojančevićeva Čolaku.
Sledeći put ću da ti kažem "Marš", jer si to zaslužila. Meni ovo ne treba. Nemoj više da mi prilaziš - rekao je Bane Dragani i vratio se u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Dragana Stojančević

'