AKTUELNO

Bio je potpuno iskren.

Večeras se održava prva emisija "Porodice zadrugara" u trećoj sezoni "Zadruge", a gosti voditeljke Dušice Jakovljević su sestra Filipa Reljića, Sara Reljić, i otac Stefana Karića, Osman Karić.

U emisiji je pušten snimak sa žurke koja je pre nekoliko dana održana u luksuznom gradu, na kom su Miljana Kulić i Stefan prisno plesali, pa je Karićev otac dao svoj komentar na sve.

Foto: TvPink Printscreen

Stefan je to što jeste, on se neće pokazati bolje, osim ako ne padne neki s*ks, inače on je takav. Ja kad kod kuće sedim osećam se kao Žika Pavlović, on jeste ženskaroš. Kičma me zaboli koliko ja ustajem i upoznajem se sa njegovim devojkama. Dešava se da isprati jednu, pa posle sat i po dolazi druga, odvodi je gore, ja pričam iskreno, sad ne znam šta rade, nisam držao sveću, možda igraju šah. On je bio sa Jelenom Pešić, vozio je moj auto često za Smederovo, pa su mi stizale kazne, znam da je on bio s njom, ali mislim da su sada drugovi i da neće biti ništa. Ivana Šopić i Iva su mi baš za njega. Mislim da je Šopićka vrh, mislim da će i Sašku i Miću da spusti. Mislim da je ona otkriće, ja kao rijaliti stručnjak mogu da kažem da je jako dobro - naveo je Karić.

Osman je iskoristio ovu priliku i da uputi izvinjenje majkama bivših zadrugara koje je u prethodnim sezonama često komentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se izvinjavam i Kijinoj majci i Luninoj, Aninoj i Davidovoj, moja je dužnost da se izvinim jer sam tek sad doživeo ono što su oni - završio je Karić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Osman Karić

'