AKTUELNO

Ona je priznala da je ono što ona i njen muž Rade imaju prava ljubav.

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su u svojoj emisiji Radio Amnezija ugostili Radu Vasić, koja je bez dlake na jeziku komentarisala sve zadrugare, ali i iznela svoj sud o ljubavnim parovima.

Foto: TvPink Printscreen

Za početak Rada je priznala koja ukućanka joj najviše prija i zbog čega:

Rebeka mi nije omiljena, već Višnja zato što je ona moj fan. Laž je da ja volim Rebeku. Ja vičem na nju zato što mnogo jede i viče - rekla je Rada.

Nakon toga, Rada je komentarisala ljubav Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića čija veza je u Beloj kući dovedena na ivicu raskida.

Kakav je on prema njoj, takva i ona treba da bude prema njemu. Ona više voli njega, a on se čovek stidi ovde da pokaže svoje emocije - rekla je Rada o vezi Aleksandre i Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Rada se nije zaustavila na komentarima o ovom paru, već je nastavila da komentariše veoma turbulentnu vezu Zerine Hećo i Baneta Čolaka.

Bane previše Zerinu voli, a Zerina toliko ne voli Baneta kao što on voli nju. Ja sam njega savetovala i sa strane, ako devojka neće i ako nije zaljubljena u njega. Ona voli jače muškarce. Ja volim Baneta, ali on nije dečko za nju - bila je iskrena Rada.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOJA BOL SE ZOVE SLOBA RADANOVIĆ: Čim je izašao iz Zadruge, Luna DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Rada je prokomentarisala i ostale parove, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: D. B.

#Rada Vasić

'